tiistai 14. helmikuuta 2017

ACO / Rescue Mist

Olen kasvosuihkeiden suurkuluttaja, ollut jo vuosia. Työpöydältäni löytyy aina joko suihkuteltavaa lähdevettä tai sitten jotain muuta kasvosuihketta. Kesäisin mikään ei ole ihanampaa kuin raikas suihkaus kuumana päivänä kasvoille ja talvella kiristävät kasvot kaipaavat lisäkosteuden tuomaa helpotusta. Ihan must tuote siis minulle.


Kuulin kehuja tästä kyseisestä ACO:n Rescue Mististä koskien erityisesti sen meikinkiinnitysominaisuuksia. Tällaisen kauniilla ja tyylikkäällä pakkauksella varustetun kasvosuihkeen myyminen minulle on helppoa kuin mikä, joten pian omakin ostoslistani piteni tällä tuotteella. Tätä ostosta en ole kyllä katunut! Toisin kuin lähdevesisuihkeet, tämä tuntuu tekevän hienoisen kalvon kasvoille ja ehkä juuri sen vuoksi Rescue Mist on oikeasti todella toimiva meikinkiinnityssuihke kosteuttavien ominaisuuksiensa lisäksi. Tuotteessa on raikas, mutta suht voimakas tuoksu, jonka vuoksi lähdevesisuihkeet voittavat  skaban monikäyttöisyytensä vuoksi, sillä esimerkiksi avokonttorissa tai bussissa en välttämättä tätä alkaisi suihkimaan. Ihana tuote kuitenkin silloin, kun seurassa ei ole tuoksuille herkistyneitä. Itse käytän tätä erityisesti meikkaamisen jälkeen, mutta usein suihkuttelen tuotetta kyllä päivän mittaan lisää.


Tämän kätevästi laukkuun sujahtavan 75 ml:n tuotteen voi hankkia apteekeista suhteellisen huokeaan noin 12 euron hintaan. Ainakin omassa käytössäni hyvin hienojakoisesti tuotetta annosteleva suihkepullo tyhjenee varsin maltillisesti ja sanoisin hinta–laatu -suhteen olevan erittäin hyvä. Suihkeaddiktin valikoimaan lähes pakollinen hankinta siis! 

TallennaTallenna
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig