keskiviikko 15. helmikuuta 2017

ARITAUM / Pore Master Sebum Control Primer

Primer oli minulle pitkän aikaa kirosana. Blogimaailma hehkutti, kuinka ilman primeria ei kukaan pärjää ja se on ihan pakollinen tuote meikkipohjan pysyvyyden kannalta. Nykyään minäkin olen ehkä kallistunut tälle linjalle ja meikinpohjustusaine kuuluu lähes joka kerta meikkirutiiniini. Asennevaihdos vaati alleen kuitenkin oikean, toimivan tuotteen ja tänään ajattelin esitellä, mikä tuote sai pääni kääntymään. Aritaumin Pore Master Sebum Controlia kuulee kutsuttavan Benefitin kuuluisan Porefessionalin dupeksi ja aivan loistava tuote kyseessä onkin. Minulla on ollut primerien kohdalla suurin ongelma niiden rullautuminen – hivenkin liikaa tuotetta niin sekä primer että meikkivoide kuoriutuvat murusina pois. Todellinen flawless skin! Pore Master on kuitenkin siitä ihmeellinen tuote, että vaikka sitä annostelisi kasvoille vähän runsaammin, levittyy se todella kauniisti paikoilleen ja todella luo tasaisen alusta, jolle laittaa muita tuotteita. Ylläolevassa kuvassa olen levittänyt tuotetta vasemmalle puolelle alaosaan, peukalon varren tuntumaan – hienosti ovat siis rutikuivien käsieni uurteet menneet piiloon ja lopputuloksena on ikään kuin hieman blurrattu iho. Itse tuote on väriltään aavistuksen persikkaista ja uskon myös tuotteen sävyn edesauttavan hieman ihon sävyn tasaantumista. Tuoksu tuotteessa on ihan paras, hieman omenainen ja todella raikas. Tuoksu ei kuitenkaan jää iholle pitkäksi aikaa, joten kasvoilta sitä ei juuri levityksen jälkeen haista. 

Peite- ja meikkivoiteet on todella vaivatonta levittää Pore Masterin päälle. Itse levitän tuotetta koko kasvoille, mutta erityisesti nenän, nenänvarren ja poskipäiden alueiden ihohuokosille tämä on todella tehokas peittäjä. Jos Benefitin Porefessionalin hinta ei miellytä, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä edullisempaa vaihtoehtoa. Ebayssa tuotteen hinta pyörii siinä hieman kymmenen euron alapuolella, joten tällä tuotteella hinta–laatu -suhde on mielestäni aivan erinomainen. Pesee mennen tullen monet kalliimmat primerit! 

TallennaTallenna
SHARE:

2 kommenttia

  1. Olen tätä joskus harkinnutkin, mutta nyt tilasin pohjustajan testiin. Etsin aina sitä parasta primeriä, joten toivottavasti tykkäisin tästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti olisi sullekin yhtä nappiostos! :)

      Poista

Kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig