keskiviikko 22. helmikuuta 2017

BIOTHERM / Life Plankton Mask

Biotherm on mulle niin nostalginen merkki – teini-iässä about kaikki ihonhoitotuotteet, joita käytin, olivat kyseiseltä merkiltä. Edelleenkin pidän heidän tuotteistaan, mutta niitä tulee kuitenkin harvemmin ostettua. Jouluna erääseen pakettiini oli kuitenkin kääritty Biothermin Life Plankton Mask ja sehän oli rakkautta ensi silmäyksellä.


Tämä naamio on tarkoitettu yönaamioksi ja sellaisena sitä käytänkin, yleensä pari–kolme kertaa viikossa. Tykkään erityisesti naamion hydrogeeli-koostumuksesta ja siitä, miltä tuote tuntuu iholla. Jotenkin aivan ihanan raikas ja virkistävä tunne! Tuoksu tuotteella on omaan nenääni vähän epämiellyttävä – vähän sellainen noh, planktonmainen – mutta onneksi tuoksu haihtuu suhteellisen nopeasti pois. Jos naamio ei olisi niin hyvä kuin on, saattaisi tuote jäädä jopa käyttämättä tuoksunsa vuoksi, mutta voi kuulkaa, miten hyvää tämä tekee iholle!

35 eri ravinnetta sisältävä naamio on pakattu ylelliseen 75 ml:n lasipurkkiin. Naamion olisi tarkoitus rauhoittaa ihon punaisuutta ja ärsytystä sekä korjata iholle aiheutuneita vahinkoja. Ainakin punaisuuden ja ärtyneisyyden kohdalla olen huomannut kyllä tuotelupausten paikkansapitävyyden, viimeistä toki on paljain silmin haastava todeta. Erityisen paljon tykkään tunteesta, mikä iholla on aamulla. Pienet juonteet ovat tipotiessään ja iho tuntuu aivan todella miellyttävän pullealta. Oikein sellainen ravitun ja kosteutetun ihon perikuva!


Koska tämäkin tuote on yönaamio, tulee aamuisesta puhdistuksesta huolehtia hyvin eikä jättää tuotetta muhimaan päivän ajaksi. Biothermillä (ja toki muillakin merkeillä) on naamion levittämiseen tarkoitettu silikoninen sivellin, mutta itse olen levitellyt tätä ihan puhtain sormin pyörivin liikkein kasvoille ja kaulalle. Siveltimellä saisi varmaan aivan ekstrahuolellista ja hygienistä jälkeä, joten saattaa olla, että silikoninen suti nousee ostoslistani kärkipäähän.

Kaiken kaikkiaan aivan ihana tuote ja uskoisin, että ostan uuden purkin kun tämä loppuu!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig