lauantai 18. helmikuuta 2017

COSRX / Low-pH Good Morning Gel CleanserCosrx on yksi tämänhetkisistä suosikkimerkeistäni korealaisen ihonhoidon saralla. Loistava hinta–laatu -suhde, tyylikkäät pakkaukset ja toimivat tuotteet ovat saaneet minut kertakaikkiaan puolelleen. Valikoimista löytyy tuotteita puhdistuksesta kosteutukseen ja tuotteet eivät ole myöskään erityisemmin hinnan kiroissa. Tämäkin kuvassa esiintyvä geelimäinen putsari on tällä hetkellä sekä aamu- että iltarutiinissani ja veikkaanpa, että niissä saa myös pysyä jonkin aikaa.

Low-pH Good Morning Gel Cleanser on siitä varsin näppärä tuote, että se tosiaan taipuu sekä aamun että illan tarpeisiin. Aamulla käytän tätä välillä ihan ainoana puhdistustuotteena, ellen sitten ole lätrännyt kasvoilleni yöksi oikein jotain erityisen paksua yönaamiota. Silloin teen kyllä lisäksi ykkösvaiheen puhdistuksen, kuten myös iltaisin meikkejä pois pestessäni, jolloin tämä saa tyytyä assistentin rooliin täyttämään puhdistuksen toista vaihetta. Itse vielä yleensä taputtelen tämän kosteissa käsissä ensin vaahdoksi geelin sijaan ja sitten hellästi hieron ympäri kasvoja. Lopputulos käytön jälkeen on oikein miellyttävä – ihosta kyllä tuntee, että tuote on tehnyt tehtävänsä, mutta ilman sellaista "kuiva kuin Sahara" -tyyppistä lopputulosta.

Tuote sisältää luonnollista BHA-happoa ja sen ansiosta auttaa kohentamaan ihon rakennetta. Tuoksu tässä on aika voimakas tuotteen sisältämän teepuuöljyn ansiosta. Ei se nyt mitenkään ylivoimaisen epämiellyttävä tuoksu ole, mutta ykköspuhdistustuotteena käyttämäni Innisfreen Apple Seed Cleansing Oilin omenatuoksun jälkeen se oli kyllä ekalla kerralla melkoinen shokki. Nenä kyllä tosin tottuu parin käyttökerran jälkeen ja nykyään jopa ihan pidän tuoksusta.

Low-pH?

Miksi tämä nyt on sitten jotenkin pH-arvoltaan matalaa? Auttaako se johonkin? Ja kyllähän se auttaa! Ihon pH-arvo on luontaisesti hieman hapan ja vaikka puhdistustuotteet yleensä ovat hieman emäksisiä puhdistusominaisuuksiensa vuoksi, pyritään tämän tuotteen avulla saavuttamaan iholle luonnollinen pH-tasapaino. Tämä on tärkeä asia erityisesti happotuotteita käytettäessä, sillä kemialliset kuorinnat vaativat hyvin toimiakseen matalan pH:n. Lisäksi erityisesti kuivalle iholle tällainen matalalla pH-arvolla varustettu tuote on ihan loistava, sillä puhdistustuotteissa se emäksisyys on sellaisen narskuvan puhtauden aikaansaaja. Jos siis kasvoputsarit ovat pannassa sen inhottavan jälkitunteen vuoksi, kannattaa hankkia tästä testereitä kokeiluun.

Ainesosat

Water, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Polysorbate 20, Styrax Japonicus Branch/Fruit/Leaf Extract, Butylene Glycol, Saccharomyces Ferment, Cryptomeria Japonica Leaf Extract, Nelumbo Nucifera Leaf Extract, Pinus Palustris Leaf Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract, Pueraria Lobata Root Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Allantoin, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Betaine Salicylate, Citric Acid, Ethyl Hexanediol, 1,2-Hexanediol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sodium Benzoate, Disodium EDTA


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig