perjantai 17. helmikuuta 2017

MISSHA / Time Revolution The First Treatment Essence Intensive Moist

Siinä missä länsimainen ihonhoito perustuu usein nopeuteen ja monitehoisiin tuotteisiin, on korealaisen ihonhoidon taustalla ajatus kerrostamisesta. Ihon puhdistus tapahtuu monessa osassa ja  sen kosteuttamiseen ei missään nimessä riitä vain erilliset päivä- ja yövoiteet silmänympärysvoiteella höystettynä. Kerron tästä ihonhoitorutiinien eroavaisuudesta myöhemmin tarkemmin omassa postauksessaan, mutta tänään haluaisin esitellä tuotteen, jota aluksi pidin ihan täysin turhana, mutta josta on muodostunut kiinteä osa aamujani ja iltojani.


Misshan Time Revolution The First Treatment Essence on hoitovesi, joka sisältää 90 prosenttia fermentoitua eli käymisprosessin läpikäynyttä hiivauutetta. Fermentoituja ainesosia sisältävien ihonhoitotuotteiden kerrotaan sopivan erityisesti kuivaihoisille ja heille, joilla on pigmenttiläiskiä tai muuta epätasaisuutta ihon sävyssä. Lisäksi aminohappopitoisina tuotteina ne saattavat vähentää ihon pieniä juonteita ja tuotteiden antioksidantit neutraloivat vapaita radikaaleja. (Sokoglam)

Niin tai näin, ainakin itse olen havainnut tuotteen varsin toimivaksi. Huolimatta siitä, että tuote kulkee essence-nimellä, minkä minä miellän aavistuksen täyteläisemmäksi, on tyylikkäässä lasipullossa olevan tuotteen koostumus hyvin vesimäistä ja väriltään ihan kirkasta. Tuotteesta on käsittääkseni olemassa tälläkin hetkellä markkinoilla myös muita versioita, joista ainakin Intensive-version olen kuullut tuoksahtavan hieman epämiellyttävän happamalta. Tämä Intensive Moist ei kuitenkaan mielestäni tuoksu juuri miltään ja aluksi luulinkin haksahtaneeni ensimmäiseen Ebay-feikkiostokseeni sen vuoksi. Tarkemmat googlailut kuitenkin kertoivat, että myös muut ovat havainneet tämän version aiempaa miedomman tuoksun. 

Ihonhoitorutiinissani tämä tuote tulee joko kasvoveden tai päivästä riippuen AHA- tai BHA-happokuorinnan jälkeen. Mikäli minulla on ollut kuorintapäivä, odottelen ainakin parikymmentä minuuttia hapon levittämisen jälkeen ennen kuin kaadan tuotetta kämmenelleni, taputtelen hieman käsiä vastakkain ja lopuksi taputtelen tuotteen kasvoilleni ja kaulalleni käsin. Vanulapulla annosteltuna tuotetta menee turhaan hukkaan, joten kasvojen puhdistuksen vanulapun avulla viimeistelevänä tuotteena en tätä suosittele käyttämään. Joskus saatan odottaa, että ensimmäinen annos kuivuu ja taputella tuotetta vielä toisenkin kerran kasvoilleni, mutta yleensä siirryn suoraan seerumeihin ja muihin kosteustuotteisiin kevyimmästä vahvimpaan.  

Tykkään tästä tuotteesta erityisesti sen tuoman lisäkosteutuksen vuoksi. Lisäksi seerumit imeytyvät mielestäni paremmin tämän jälkeen kuin pelkkää kasvovettä käytettäessä. Plussaa tulee myös hinnasta. Misshan The First Treatment Essenceä (150 ml) kuulee usein verrattavan japanilaisen SK-II -luksusmerkin Facial Treatment Essenceen (160 ml), jolla on hintaa ostopaikasta riippuen siinä noin 180 dollarin tienoilla. Misshan pullo näyttäisi olevan esimerkiksi Bearelilla hintaan 40 euroa, joten melkoinen hinnanero tuotteilla, vaikka tuotesisällöt hieman erilaiset ovatkin. Toisaalta, Beautiful with  Brains -blogissa on tehty mielenkiintoista vertailua näiden kahden tuotteen välillä ja senkin perusteella en voi kun suositella tutustumista tähän mielenkiintoiseen tuotteeseen.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig