keskiviikko 8. helmikuuta 2017

TONYMOLY / Banana Sleeping Pack

Ette arvaa, kuinka innoissani minä olen! Olen jo jonkin aikaa haaveillut kauneusblogin perustamisesta ja vihdoin sain itsestäni niskasta kiinni ja töihin sen suhteen. Aika hauskaa! 
Olen viime aikoina ollut todella innostunut korealaisesta kosmetiikasta ja erityisesti ihonhoidosta. Minulla on pitkä historia iho-ongelmien parissa ja täydellisen silo-otsaista bloggaajaa täältä ruudun takaa ei löydy vieläkään. Tämähän se sitten olikin yksi kynnyskysymyksistä kirjoittamisen aloittamiselle – ketä muka kiinnostaa nähdä epäpuhtauksia meikkikuvien kaverina? Mutta sitten taas toisaalta, kyllähän minuakin kiinnostaisi. Onpahan ainakin rehellistä käyttökokemusta epäpuhtaan ihon hoitotuotteista täällä blogissa. Mutta asiaan. Tämä yllä olevassa kuvassa esiintyvä banaani on ollut ensikosketukseni korealaiseen ihonhoitoon ja annetaan bantskulle nyt mahdollisuus päästä korkkaamaan myös blogi. Kyseessä on korealaisen Tony Moly -brändin sleeping pack eli supertäyteläinen yönaamio. Ensin huomioni kiinnitti syötävän suloinen pakkaus. Tällaiset leikittelevät tuotepakkaukset ovatkin tunnusomaisia Tony Molylle ja brändin valikoimista löytyykin mitä innovatiivisempia pakkaussuunnittelun mestariteoksia. Moni on näihin hauskoihin hedelmäpakkauksiin saattanut törmätäkin esimerkiksi Sephorassa vieraillessaan ja ainakin omalta osaltani kynnys lähteä kokeilemaan aasialaisia tuotteita aleni huomattavasti, kun tuotetta oli saatavilla Euroopan rajojen sisäpuolelta. Entinen skeptikko täällä hei, ties mitä myrkkyjä sinne kaukomailla laitetaan!

Myrkkyjen sijaan tämä sleeping pack on täyttä rakkautta. Irtokarkkilaarin banaanimakeisten tuoksu yhdistettynä aivan ihastuttavan paksuun voiteeseen sai ainakin oman skeptisyyteni sulamaan ja viimeistään seuraavan aamun pehmoinen iho vakuutti minut siitä, että korealaisessa kauneudenhoidossa on jotakin, mitä ehdottomasti tarvitsen elämääni. Rakkautta ensi silmäyksellä, näin voisi ehdottomasti sanoa. 

Sleeping packit ovat siitä erinomaisia tuotteita, että ne lähestulkoon lukitsevat iholle aiemmin laitetut voiteet ja seerumit yön ajaksi. Toiset tykkäävät levittää sleeping packit iholle silikonisen siveltimen avulla, mutta itse olen kokenut sormet kätevämmäksi apuvälineeksi. Koska kyseessä on erittäin paksu ja jopa kermainen tuote, on se tärkeää muistaa pestä aamulla pois kasvoilta. Mikäli tämän osan jättää välistä, voi muutaman päivän käytön jälkeen hyvinkin bongata kasvoiltaan pieniä epäpuhtauksia. Oikein käytettynä kyseessä on kuitenkin aivan erinomainen tuote ja varsinainen pelastus meidän suomalaisten talviselle, pakkasen puremalle iholle.  
TallennaTallenna
SHARE:

2 kommenttia

  1. No niin, viimein pääsin koneella ja lukemaan sun blogia! Bongasin sut Instansa, ja kiva, että bongasin! En olekaan tätä banskua bongannut. Kuulostaapa harvinaisen hyvältä! Tykkään sun kirjoitustyylistä, ja sun blogilla on myös hieno ulkoasu.

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! :) Tää banaani on kyllä tosi ihana, varsinkin näin talvella :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!

Blogger Template Created by pipdig